Esports
Foto: CV Torredembarra
17 d'octubre del 2019
El CV Torredembarra imposa la seva autoritat al Sant Jordi i guanya l’Aula per la via ràpida
Els torrencs tornen a repetir com a locals davant el CV Encamp aquest diumenge a les 10.00 h
Un dels pilars fonamentals d’aquesta temporada pel CV Torredembarra ha de ser la fortalesa al Pavelló Sant Jordi, una fortalesa que ha anat construint en els últims temps i que sembla que es manté després de la gran victòria contra l’AE Aula per 3 a 0 en el partit corresponent a la segona jornada de la Primera Divisió Masculina.

Els torrencs tenien un compromís difícil contra un rival que sorprenia en la jornada inaugural al CV Barberà (3-2). No obstant això, l’han solucionat per la via ràpida ratificant les bones sensacions que van oferir en l’estrena contra el Balàfia Lleida (2-3).

L’equip de Christian Vives només ha patit en el primer set, que ha acabat guanyant per 25 a 23. En el segon, els barcelonins ja no han competit al mateix nivell, caient per 25 a 20, i en el tercer s’han desfet completament i els locals han pogut certificar la victòria amb un contundent 25 a 16.

El triomf situa el CEVOL en la tercera posició amb 5 punts de 6 possibles, que són els que tenen el líder, el San Roque Batán, i el segon classificat, el CN Sabadell.

Aquest diumenge rebrà la visita d’un CV Encamp davant el qual va obtenir el títol de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor el passat mes de setembre. L’equip del Principat d’Andorra és 9è, d’un total de 12 equips, amb els 2 punts que ha obtingut en la segona jornada contra el Balàfia Lleida.

El partit tindrà lloc aquest diumenge, a les 10.00 h, al Pavelló Sant Jordi.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla