Esports
Foto: Anna Ortiz
17 d'octubre del 2019
Anna Ortiz accedeix a les semifinals del Mundial de Pàdel de Menors amb la Selecció Espanyola
L’altafullenca i Claudia Fernández van guanyar el primer dels tres partits contra Mèxic en la fase de grups per 6-0 i 6-1
El passat divendres 11 d’octubre va començar el Mundial de Pàdel de Menors a Benicàssim (Castelló), una cita que reuneix els millors palistes del món de les categories formatives. La Selecció Espanyola, amfitriona del torneig, també participa en la competició i ho fa amb l’altafullenca Anna Ortiz en les seves files.

L’equip femení s’ha classificat per a les semifinals després de vèncer a Brasil per 3 a 0 en la jornada matinal d’aquest dijous. Ortiz no ha estat escollida per jugar aquesta eliminatòria dels quarts de final davant el combinat sud-americà, però sí que va ser protagonista en el duel de la fase de grups contra Mèxic.

L’altafullenca i Claudia Fernández, contra la qual ha jugat en diversos torneigs, van donar el primer punt al combinat nacional guanyant a la parella formada per Anahí Salas i Valeria Vence per 6-0 i 6-1. Les seves companyes van culminar la feina guanyant els dos següents partits.
Anna Ortiz va asseure’s dues setmanes en ‘La Banqueta’ de Baix Gaià Esports i va explicar que afrontava la cita amb molta il·lusió perquè era la competició més important que havia disputat com a palista.

Ara que l’equip femení de la Selecció Espanyola ha aconseguit l’accés a les semifinals, Anna Ortiz pot tenir una nova oportunitat de jugar si així ho considera el cos tècnic. El seu rival serà Portugal o Mèxic, mentre que en una hipotètica final es trobaria a un dels quatre equips que van per l’altra banda del quadre, Argentina, Holanda, França o Suècia.
Anna Ortiz, palista de la Selecció Espanyola
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla