Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
17 d'octubre del 2019
El Cadet B del BBG visita l’AB Cunit aquest dijous a les 19.30 h en el partit ajornat de la J3
El Cadet Femení protagonitzarà amb el TGN Bàsquet un duel entre 2n i 4t que pot consolidar-lo en la part alta de la classificació
Una vegada més, el Bàsquet Baix Gaià inicia la seva activitat abans que comenci el cap de setmana amb dos partits de l’anterior jornada que van quedar ajornats: l’AB Cunit – Cadet B masculí, que es disputa aquest dijous a les 19.30 h; i el CB Vilaseca – Sub25 Femení, que tindrà lloc divendres a les 20:45 h. En ambdós casos, els conjunts baixgaianencs s’enfronten a dos rivals que tenen per sobre en la classificació.

Pels conjunts masculins, la jornada seguirà el dissabte a les 09.00 h amb els compromisos del Pre-Infantil A i el Pre-Infantil B, que rebran el CB Valls i el CB Alcover, respectivament. El primer, penúltim a la taula, tindrà l’oportunitat de sumar 2 punts contra el cuer.

Més tard, a les 12.30h, el Cadet A buscarà un triomf pel qual és favorit davant el penúltim classificat, el CB Rapitenc. A la tarda, el Junior A visitarà el Bàsquet Teresianes (16.30 h) amb l’objectiu de seguir amunt. El Junior B rebrà el Bàsquet l’Arboç en la jornada dominical a partir de les 17.45 h.

Quant als representants femenins, l’Infantil B i el Cadet obriran la jornada rebent el Sant Pau Apòstol i el CB Calafell el dissabte, a les 11.00 h, al Pavelló d’Altafulla. A la tarda, el Cadet visitarà el TGN Bàsquet en un duel entre el 4t i el 2n a partir de les 16.15 h.

En la jornada dominical, l’Infantil visitarà el CB Valls a les 10.30 h, i el Pre-Infantil farà el mateix amb l’AB Vendrell a les 11.15 h. El Junior clourà el cap de setmana amb el seu compromís contra el CB Cambrils a les 11.15 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla