Esports
Foto: Altafulla Ràdio
17 d'octubre del 2019
El Juvenil de l’Altafulla visita el Ramon Sicart a la cerca de la segona victòria
El Cadet debuta a casa davant l’EFB Calafell mentre que l’Infantil afronta un derbi vibrant contra el Torredembarra
Els equips de l’Escola de Futbol Base del CE Altafulla que complementen el vessant formatiu amb el vessant competitiu, els de les categories de Futbol 11, afronten amb molta confiança la segona jornada de lliga. El referent de la pedrera groc-i-negre, el Juvenil, realitza el primer desplaçament de la temporada al camp de l’AE Ramon Sicart, un rival de gran reputació com ha reconegut l’entrenador Mohamed Amhadar.

L’equip del futbol base del CF Llorenç va perdre en la primera jornada contra l’EFB Calafell i intentarà compensar-ho amb un triomf a casa per sortir de la part baixa.

Per la seva part, el Cadet debutarà aquest dissabte, a les 15.00 h, al Joan Pijuan davant un rival d’altura com és el Calafell, que va golejar l’Escola de Valls en la primera jornada per 8 gols a 0. L’equip d’Arnau Díaz, però, també va fer el mateix davant el Tancat amb un marcador d’1 a 7 que transmet unes sensacions molt positives de cara al nou curs.

Quant a l’Infantil, afronta un derbi del Baix Gaià molt atractiu al camp de la UD Torredembarra. Els dos equips van caure en la primera jornada. Per tant, buscaran la primera victòria del curs, i que millor que fer-ho davant l’etern rival. Cal recordar que l’equip de Dani Garcia va perdre 1 a 2 davant un rival, el Calafell, que estarà a la part alta de la classificació. El derbi tindrà lloc el diumenge, a les 12.30 h, al Municipal de Torredembarra.
Mohamed Amhadar, entrenador del Juvenil
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla