Esports
Foto: CE Altafulla
17 d'octubre del 2019
La segona jornada porta dos derbis per als equips de Futbol 7 de l’Altafulla
L’Aleví A rep el Creixell B el dissabte a les 11.30 h i el Benjamí A fa el mateix amb el Torredembarra el diumenge a les 10.00 h
L’Escola de Futbol Base del CE Altafulla afronta la segona jornada de lliga aquest dissabte 19 i diumenge 20. Dos dels equips de les categories de Futbol 7, les categories purament formatives, seran protagonistes en els derbis amb altres representants del Baix Gaià.

L’Aleví A, per exemple, disputarà el seu primer derbi del curs davant la UE Creixell B el dissabte, a les 11.30 h, a l’Estadi Municipal Joan Pijuan. L’equip de Francesc Julià i Pedro Navarro cercarà la segona victòria per continuar a la part alta de la classificació.

Per la seva part, el Benjamí A rebrà la visita de la UD Torredembarra el diumenge a les 10.00 h. El seu objectiu és el mateix, guanyar per donar continuïtat al triomf de la jornada inaugural. Els seus companys del Benjamí B es desplaçaran al Baix Penedès per jugar contra el CE Santa Oliva a partir de les 10.30 h.

Pel que fa a la resta d’equips, l’Aleví B haurà de matinar per visitar l’Escola de Valls el dissabte a les 09.15 h. Els que no matinaran tant seran els jugadors del Pre-Benjamí, que jugaran al feu de l’AE Ramon Sicart a partir de les 12.00 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla