16 d'octubre del 2019
El Catllar Femení s’estrena al Pavelló d’Altafulla amb un empat contra l’Amposta (1-1)
Les jugadores de Lluis Jové tornen a jugar a casa aquest dissabte amb la voluntat d’aconseguir la primera victòria davant el cuer
El CFS El Catllar Femení ha completat la marató de futbol sala del dissabte 12 d’octubre al Pavelló d’Altafulla amb el duel de la segona jornada de la Primera Divisió Catalana davant l’Amposta. Les catllarenques han guanyat un punt després d’haver començat per darrere en el marcador en un partit molt igualat, com ha reconegut l’entrenador Lluis Jové.

Les de la capital del Montsià han marcat el 0 a 1 en el minut 23 per mitjà de Mercè Albuixech. Deu minuts després, però, l’equip de Lluis Jové ha aconseguit l’empat, que seria definitiu, amb el gol d’Inés Luna.

El Catllar suma el segon empat consecutiu després del 2 a 2 contra el Lleida a la capital de la Terra Ferma i acaba la segona jornada sent 7è. Aquest dissabte (18.30 h) torna a jugar de local davant el Linyola, i la seva voluntat és fer bons aquests 2 punts amb la primera victòria de la temporada.

El Linyola és el fanalet vermell de la classificació després d’haver perdut contra el Castellvell del Camp (2-0) i el Futsal Lleida (6-0) en la primera i la segona jornada, respectivament.