Esports
Foto: CM Altafulla
15 d'octubre del 2019
El CM Altafulla aconsegueix dues medalles a la Halloween Race del CN Salou
Pol Nomdedeu i Àlex Martí s’emporten la plata i el bronze, mentre que Álvaro Martínez obté una merescuda 5a posició
El CM Altafulla segueix collint bons resultats en l’inici de la temporada després de l’estiu. Aquesta vegada ha estat a la Halloween Race que el CN Salou ha organitzat a les seves instal·lacions aquest cap de setmana, i en la qual ha participat amb tres regatistes en la categoria sub17 de la modalitat Techno 293.

Pol Nomdedeu ha aconseguit pujar al tercer esgraó del podi amb 18 punts nets d’un total de 27. L’altafullenc s’ha quedat a tres punts de la 2a classificada, Natalia de Francisco (CN El Balís), i a tretze del guanyador de la prova, Xavi Jofré (CN Salou). El fet de ser el 2n masculí li ha permès obtenir la medalla de plata.

Per la seva part, Àlex Martí, ha fet 4t amb 19 punts nets, però pel mateix motiu ha quedat 3r classificat masculí i s’ha emportat la medalla de bronze. L’altre regatista del club, Álvaro Martínez, ha fet 6è i 5è masculí amb 27 punts nets d’un total de 36.

D'aquesta manera, el CM Altafulla completa un bon inici de la temporada posterior a l'estiu, tenint en compte el bon paper que va realitzar al Campionat de Catalunya de Windsurf Techno 293 a Roses amb les dues medalles de plata que van obtenir Álvaro Martínez i Quique Peñaranda, i el 4t i 5è lloc de Pol Nomdedeu i Àlex Marí.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla