Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
15 d'octubre del 2019
Els Atletes d’Altafulla inicien l’últim tram de la Lliga Trail TGN Nord aquest dissabte al Montsant
Els altafullencs són líders de la classificació per equips amb més de 2.000 punts d’avantatge respecte als Atletes del Baix Gaià
Dos mesos després, la Lliga Trail TGN Nord es reactiva de cara al tram final de la 3a edició amb les últimes sis proves que se celebraran entre mitjans d’octubre i finals de desembre. La primera tindrà lloc aquest dissabte a la Serra del Montsant, un escenari ideal perquè els Atletes d’Altafulla reforcin el lideratge en la classificació per equips.

Després de l’última cursa, la Filirun del Vendrell, que va tenir lloc el 24 d’agost a la capital del Baix Penedès, els altafullencs sumen un total de 20.400 punts mentre que els Atletes del Baix Gaià, segons en la taula, tenen 17.700 punts en el seu caseller. Independentment de l’ordre, les dues entitats estan demostrant la bona salut de la qual gaudeix l’atletisme al territori, i això és una cosa que cal celebrar.

Miquel Sánchez, responsable de la secció Trail dels Atletes d’Altafulla, ha reconegut que l’equip afronta el retorn a la competició amb molta il·lusió i amb ganes de gaudir-la i defensar el seu lideratge.

Tornant a la pròxima cita, la Trail Serra del Montsant és una de les proves més atractives de la competició, quant al recorregut i al seu entorn. Els atletes hauran de completar una distància de 10 km, amb un desnivell de 480 metres positius, en un màxim de 3 hores. La sortida tindrà lloc a les 09:45 h des de Cornudella del Montsant.

La següent prova de la Lliga Trail TGN Nord serà la Cursa de Tardor que els Atletes d’Altafulla organitzen l’1 de novembre. Miquel Sánchez s’ha mostrat il·lusionat per celebrar la 5a edició d’una cita consolidada i a la qual assisteixen tots els amics que han fet aquests anys en la Lliga Trail TGN Nord.

Després, la competició farà aturada a Ulldemolins, el 17 de novembre; Tarragona, el 30 de novembre; la Riera de Gaià, el 15 de desembre; i Colldejou, el 22 de desembre.
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades