Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
15 d'octubre del 2019
El Junior A masculí suma la tercera victòria davant l’AE Claret per seguir al podi de la taula (70-53)
L’Infantil A i el Junior femenins s’han imposat al Reus Deportiu (57-44) i el CB Àguiles (62-47)
Els equips del Bàsquet Baix Gaià han estat protagonistes de la tercera jornada de competició de les lligues federades, tot i que per alguns ha estat la segona pel fet de tenir un nombre de rivals més reduït en el seu grup. El Junior A masculí és un dels que ja ha jugat tres partits, i tots els ha resolt amb una victòria. La darrera davant l’AE Claret per 70 a 53, un marcador que li serveix per ser 3r classificat amb 6 punts per darrere del CB Rapitenc i el CB Calafell.

Pel que fa als altres equips masculins, el Cadet A ha estat l’únic que ha assolit el triomf al vèncer a la pista del CB Montblanc per un contundent 50 a 103. Per contra, el Mini Masculí ha caigut contra la Salle CBT per 35 a 74; el Pre-Infantil A contra l’Escola Puigcerver per 59 a 50; el Pre-Infantil B davant el CB Salou per 29 a 26; i el Junior B contra el Carme Bàsquet per 39 a 38.
Quant als equips femenins, l’Infantil A ha vençut el Reus Deportiu per 57 a 44 i el Junior ha fet el mateix contra el CB Àguiles per 62 a 47 i suma dues victòries i una única derrota. Malauradament, la Salle Ploms Reus ha estat el botxí del Pre-Infantil (22-54) i el CB Valls el del Cadet (55-58).
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla