14 d'octubre del 2019
Un combatent Creixell es queda sense premi a Cambrils (5-4)
Aneuydy Silverio ha estat el botxí dels creixellencs amb tres gols en la segona part
La UE Creixell ha sumat una jornada més sense guanyar, i ja en porta quatre d’ençà que va començar el campionat de lliga al Grup 24 de Quarta Catalana. Aquesta vegada, però, els del Baix Gaià han mostrat símptomes positius de cara als següents compromisos en la derrota contra el Marina Cambrils per 4 gols a 5.

Tot i encaixar aquests cinc gols, l’equip creixellenc ha competit fins al final amb la possibilitat d’endur-se un resultat positiu, que finalment no s’ha fet realitat. Aquesta vegada ha pogut remuntar el gol inicial dels locals, que s’ha avançat amb el gol de Carles Fonfreda en el 13’, amb les dianes d’Edgar Rodríguez en el 44’ i de Mohamed Boulayha en el 52’.

Llavors ha començat l’espectacle d’Aneuydy Silverio, l’autèntic botxí del Creixell en el duel que ha tancat la jornada. El cambrilenc ha igualat el resultat dos minuts després, i en el 60’ ha tornat a posar per davant al seu equip. El Creixell ha tornat a empatar amb el segon gol de Boulayha, des del punt de penal, en el 64’.

Novament, però, el Marina Cambrils ha reaccionat immediatament per posar-se per davant amb el gol de Jefferson del Rosario un minut després. Silverio ha augmentat l’avantatge dels locals en el 75’, mentre que Samuel Cañas ha posat emoció als últims minuts amb el 4 a 5 que ha estat definitiu.

Tot i la derrota, el Creixell segueix 14è amb 1 punt de 12 possibles. El pròxim diumenge, a les 17.00 h, rebrà al Base l’Hospitalet de l’Infant, que arribarà després d’inaugurar el seu caseller de victòries davant el filial del Constantí.