Esports
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
11 d'octubre del 2019
El Roda de Barà vol confirmar el seu bon moment amb la primera victòria a casa davant la Canonja
Els rodencs tenen l’objectiu d’allargar el bon moment pel qual travessen contra un rival que suma 4 punts de 6 possibles a domicili
L’Atlètic Roda de Barà no vol esperar més per celebrar la primera victòria de la temporada al Camp d’Esports, on només ha estat capaç de sumar 1 punt de 6 possibles. Els rodencs pretenen aprofitar la inèrcia positiva amb la qual arriben després de vèncer el Cambrils Unió (1-2) i el Tortosa (2-3) per tombar a la Canonja, un rival que teòricament també ha de lluitar per la permanència en la categoria.

Gerard Solé, jugador del Roda, ha reconegut que l’equip ja tenia ganes de tornar a casa tot i haver conegut la victòria a domicili. L’objectiu és mantenir aquesta dinàmica davant un rival “amb bons jugadors i que no ho posarà gens fàcil”, ha sentenciat.

No li falta raó a Solé quan diu que el conjunt canongí és un contrincant molt complicat de superar, perquè en els dos partits que ha jugat lluny de casa ha estat capaç de guanyar el Perelló (1-2) i d’empatar contra la Rapitenca (1-1). En el darrer compromís, això sí, ha sumat un empat estèril davant el Cambrils Unió (0-0).

L’equip de Gregorio Navas compta amb un exjugador professional en el seu vestidor, l’exporter del Nàstic de Tarragona, Rubén Pérez, que és un dels dos màxims golejadors amb dues dianes juntament amb Alexander Guirao. Pérez és un jugador que marca la diferència en les accions a pilota aturada, sobretot en els penals i els lliures directes, com ja va demostrar en la seva etapa al Torreforta.

Dani Sereno, tècnic del Roda de Barà, té l’absència de Marc Ruiz, que ha de complir sanció després de ser expulsat contra el Tortosa. El partit es disputa aquest diumenge, a les 17.30 h, al Camp d’Esports Municipal de Roda de Berà.
Gerard Solé, jugador del Roda de Barà
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla