Esports
Foto: El Vallenc
11 d'octubre del 2019
L’Altafulla ha de guanyar l’Alcover per treure profit d’una jornada amb diversos duels directes
Els groc-i-negre visiten a un rival que només ha sumat 3 punts de 15 possibles i que ocupa la penúltima posició
Normalment, quan diem que un equip ha de fer bo el punt de la setmana passada és perquè va jugar a fora i ara ho fa a casa. Amb el CE Altafulla, però, hem de dir el contrari perquè visita el CE Alcover, després d’haver empatat contra l’Arboç al Joan Pijuan (2-2), en una jornada amb diversos duels directes que pot aprofitar si suma els 3 punts a l’Alt Camp.

Els groc-i-negre, que clouran la jornada el diumenge a les 18.00 h, saltaran a la gespa del Municipal Kiko Casilla coneixent el resultat del Llorenç – Atlètic Valls i de l’Arboç – Torreforta. És la sisena jornada i els marcadors que es produeixin no seran definitius, però si t’ajuden a apropar-te al teu objectiu, benvinguts siguin.

L’Altafulla, que suma tres victòries, un empat i una derrota, s’enfronta a un rival que es troba al fons de la classificació. L’Alcover només ha sumat 3 punts de 15 possibles, els de la primera jornada contra la Riera, i ocupa la penúltima posició per davant d’un Sant Jaume davant el qual va perdre el passat diumenge.

Els blaugrana, dirigits per Ismael Sánchez, compten amb un planter més jove respecte a les últimes temporades després d’haver incorporat sis jugadors que acaben de començar la seva etapa amateur. Martí Fàbregas, inactiu, i Òscar Ferraz, que ve de la Selva del Camp, han estat els altres reforços de l’estiu.

Tot i la seva situació, l’Altafulla haurà de vigilar perquè el conjunt local segueix comptant amb jugadors importants com Eduard i Oriol Feliu, Adrián Casares i Ferran Roca. El jugador que porta més gols, però, és Raúl Suárez, que n’ha marcat 2, els mateixos que l’altafullenc Àlex Cañas. El seu germà Genís i Pol Inglès, n’han marcat 3.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades