Esports
Foto: Altafulla Ràdio
11 d'octubre del 2019
L’Altafulla Femení debuta al camp del Constantí amb l’objectiu de competir des de la primera jornada
Els dos equips van enfrontar-se en la pretemporada amb una golejada per part del conjunt constantinenc
Com el futbol base, la categoria Femení 7 TGN obre el teló aquest cap de setmana amb la primera de les 30 jornades que formen el calendari 2019-20, que destaca per l’augment d’equips i, conseqüentment, de partits. El CE Altafulla Femení és un dels participants i s’estrena al camp del Constantí aquest diumenge a les 19.30 h.

Les altafullenques no tindran un partit gens fàcil en el seu debut, perquè el seu contrincant s’ha reforçat aquest estiu amb jugadores que ja havien vestit la seva samarreta i que aporten un grau d’experiència força important, sobretot a l’hora de jugar contra rivals que tenen una mitjana d’edat menys elevada.

Marc Pérez, entrenador de l’Altafulla, ha recordat el partit de pretemporada que van jugar ambdós equips, i que va acabar amb una golejada a favor del conjunt constantinenc. El resultat d’aquell partit ha de servir perquè les abelles surtin endollades des del primer minut amb l’objectiu de sumar un bon resultat, o si més no, demostrar que estan capacitades per competir des de la primera jornada.

Les sensacions que deixin les groc-i-negre al Municipal la Coma de Constantí seran més importants que el marcador final tenint en compte el dur compromís del següent cap de setmana contra la Floresta.
Marc Pérez, entrenador de l'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla