Esports
Foto: CER Torredembarra
10 d'octubre del 2019
L’Infantil Base del CER Torredembarra aconsegueix el bitllet per al Campionat d’Espanya amb el 4t lloc en el classificatori
Claudia Meri, que competia en la modalitat individual, no ha pogut actuar per culpa d’una lesió a les cervicals durant l’escalfament
El Conjunt Infantil Base del CER Torredembarra va desplaçar-se a Figueres el passat diumenge per disputar la fase classificatòria per al Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Pamplona del 7 al 10 del novembre. Les gimnastes torrenques van fer un bon paper per finalitzar quartes, d’un total de tretze conjunts, i aconseguir el bitllet per a la cita nacional.

Tot i cometre alguns errors en l’execució del seu ball, van quedar-se a un pas del podi en la modalitat d’aparells en cintes i pilotes. L’objectiu principal, però, està complert i això és un fet que des de l’entitat valoren molt positivament perquè serà la cinquena vegada consecutiva que competeixi en el Campionat d’Espanya.

D’altra banda, la gimnasta del CER Torredembarra, Claudia Meri, també va assistir a la cita a Figueres. En el seu cas, per competir en la competició individual. Malauradament, la torrenca va patir una lesió a les cervicals durant l’escalfament que li va impedir defensar el seu ball individual.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla