Esports
10 d'octubre del 2019
Els Lizards de Torredembarra ja coneixen el calendari de la Lliga Catalana de Flag Football
Els torrencs debutaran contra els Garrosa Mamuts en la primera de les quatre jornades que disputaran abans de la fase decisiva de la competició
El 2019 serà un any per recordar per als Lizards de Torredembarra, un any en el qual debutaran en la Lliga Catalana de Flag Football després d’haver traçat una línia ascendent des de la seva fundació el 2017. La consolidació del planter i el torneig Beach Flag, i la participació en diferents torneigs de gran reputació, han estat les claus perquè s’hagin decidit a competir contra els altres equips de Catalunya en una competició que començarà el cap de setmana del 9 i 10 de novembre.

El president de l’entitat, Lluis Pérez, ha reconegut que l’equip té “moltes ganes de debutar” i disputar el primer partit oficial de la seva història. El fet de disputar el primer compromís davant els Garrosa Mamuts fa que sigui molt més especial per l’amistat que hi ha amb aquest equip de Sant Vicenç dels Horts. La bona relació entre ambdós equips, però, quedarà aparcada mentre duri el partit perquè l’objectiu és estrenar-se amb una victòria.

Els llangardaixos grocs han quedat enquadrats en el Grup Blau juntament amb els Riudoms Rebels, els Reus Imperials, els Vinarós Ironmans, els Garrosa Mamuts, els Barcelona Bufals, els Badalona Dracs i els Sant Cugat Pagesos. Pel que fa al Grup Vermell, el formen els Mollet Panthers, els Terrassa Reds, els Barcelona Pagesos, l’ASB Lynx, els Barcelona Uroloki, els Sarrià Ter Wolves i els Sarrià Ter Wolves LT, els Bigues Scorpions i els Granollers Fènix.

Els torrencs debutaran contra els Mamuts Garrosa i els Badalon Dracs el dissabte 9 de novembre a les Pistes d'Atletisme de Granollers. I és que en cada una de les quatre jornades es disputen dos partits, simulant un triangular.

En la segona jornada, que tindrà lloc el cap de setmana del 23 i 24 de novembre, es desplaçaran més a prop de Torredembarra, a Riudoms. Allà s'enfrontaran als amfitrions, els Rebels, i els Imperials Reus. Més tard, el 21 i 22 de desembre, jugaran contra els Sant Cugat Pagesos i els Bufals.

Ja en 2020, el cap de setmana del 18 i 19 de gener, disputaran la quarta i última jornada amb els compromisos contra els Ironmans i els Imperials. Els resultats que hagin obtingut en aquests quatre partits determinaran si obtenen el bitllet per disputar la jornada Wild Card, els play-off de tota la vida, que tindrà lloc l’1 i 2 de febrer. Ens ho explica el president Lluis Pérez.

D’aquest torneig, que disputaran els segons, tercers, quarts, cinquens, sisens i setens de cada grup, sortiran els dos semifinalistes que disputaran la Final Four en la qual es decidirà el campió de la Lliga Catalana i que se celebrarà el 15 i 16 de febrer. Allà els esperaran el primer classificat del Grup Blau i el primer del Grup Vermell.
Lluis Pérez, president dels Lizards
Lluis Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla