Esports
Foto: CE Altafulla
10 d'octubre del 2019
L’Escola de Futbol Base del CE Altafulla es prepara per al primer cap de setmana de competició
El Joan Pijuan viurà una gran sessió de futbol el diumenge a la tarda amb el debut de l’Infantil i el Juvenil contra l’EFB Calafell i el CFB Marc Bartra
Els equips del futbol base català seran uns dels últims en iniciar les seves competicions, i ho faran aquest cap de setmana del 12 i 13 d’octubre. El planter del CE Altafulla no serà una excepció, tot i que alguns dels seus conjunts podrien modificar l’horari i inclús el dia dels seus enfrontaments després dels canvis d’última hora que ha realitzat la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Seguint els calendaris oficials, els primers que s’estrenaran seran el Benjamí A i l’Aleví A, que aquest dissabte a les 09.30 h visitaran el CFB Marc Bartra i el Base Pallaresos, respectivament. Per la seva part, el Pre-Benjamí rebrà el CE Vendrell a partir de les 10.00 h. Més tard, ales 11.00 h, el Benjamí B farà el mateix amb el Base l’Arboç, i a les 12.00 h, el Cadet visitarà la UE Tancat.

En la sessió dominical del cap de setmana, l’Aleví B jugarà al Joan Pijuan davant l’AE Ramon Sicart a partir de les 10.30 h. I ja a la tarda, l’Infantil i el Juvenil completaran la jornada al coliseu groc-i-negre amb els seus compromisos contra l’EFB Calafell (15.00 h) i el CFB Marc Bartra (17.00 h).

Més enllà dels canvis d’horari i ajornaments que es puguin dur a terme pels canvis que ha realitzat la FCF aquesta setmana, el CE Altafulla ja ho té tot a punt per iniciar una nova temporada en la qual comptarà amb totes les categories del futbol formatiu, a més dels ‘Minis’ i l’equip Benjamí-Aleví Femení que ja porta diverses setmanes entrenant.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla