Esports
Foto: CM Altafulla
08 d'octubre del 2019
El CM Altafulla recull tres medalles al Campionat de Catalunya de Windsurf Techno 293 a Roses
Álvaro Martínez i Quique Peñaranda s’han penjat la medalla de plata en les categories Sub17 i Plus, respectivament
Els regatistes de la modalitat Windsurf Techno 293 del CM Altafulla han realitzat una magnífica actuació en el Campionat de Catalunya que ha tingut lloc el 21 i 22 i el 28 i 29 de setembre a les instal·lacions del Grup d’Esports Nàutics Roses. L’entitat altafullenca ha obtingut dues medalles de plata i una de bronze, i un quart lloc molt meritori.

La categoria en la qual més èxits han aconseguit els seus regatistes ha estat la sub17. Álvaro Martínez ha estat tercer en la classificació general i segon masculí amb 39 punts nets, la qual cosa li ha permès obtenir la medalla de plata. Per darrere seu han acabat Pol Nomdedeu, quart i tercer masculí amb 41 punts que l’han guiat fins a la medalla de bronze, i Àlex Martí, que ha fet cinquè i quart masculí amb 47 punts nets.

Per la seva part, Quique Peñaranda ha quedat segon en la categoria Tecnho Plus amb un total de 30 punts nets, cinc més que el torrenc Mauro Gascón, que ha estat el guanyador de la prova. La també regatista del CM Torredembarra, Mar Cañabate, ha completat el podi amb 45 punts nets.

L’entrenador i excampió del món, Toni Bonet, ha fet una valoració molt positiva dels seus regatistes, i ha detallat el transcurs de la competició entre el primer i el segon cap de setmana.

La següent cita de l’equip de Windsurf Tecnho 293 serà la Hallowen Race 2019 que organitzarà el Club Nàutic Salou aquest cap de setmana del 12 i 13 d’octubre.
Toni Bonet, entrenador del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla