Esports
Foto: Altafulla Ràdio
12 de juny del 2019
Els equips del Baix Gaià confirmen els entrenadors de la pròxima temporada 2019-20
La incorporació d’Albert Jansà al primer equip de la Riera és la principal novetat; Álex González decidirà la seva continuïtat al Catllar en funció de les possibilitats de fer un equip competitiu a Primera
La temporada 2018-19 acaba de finalitzar, però els clubs del Baix Gaià ja tenen la mirada posada en el pròxim curs des de fa diverses setmanes. De fet, els representants de Segona i Tercera Catalana han posat la primera pedra confirmant els seus entrenadors, amb la qual cosa ja poden treballar en el disseny de les plantilles.

L’Atlètic Roda de Barà, que ha firmat una temporada brillant i que jugarà a Segona la temporada vinent, seguirà dirigit per Dani Sereno. El tècnic calafallenc té el repte de configurar un equip que sigui capaç d’assolir la permanència en una categoria molt igualada i en la qual els descensos compensats suposen una dificultat afegida.

L’experiència recent, amb el descens de fa dues campanyes, és l’advertència més imponent que planeja sobre el conjunt rodenc, com així ho va reconèixer el mateix Dani Sereno en l’entrevista concedida a aquesta casa just després d’assolir l’ascens.

A Tercera Catalana, el CE Altafulla també va confirmar que Raúl Tudela continuaria al capdavant de la banqueta del primer equip. Per tant, l’altafullenc iniciarà la segona temporada amb el conjunt groc-i-negre amb l’objectiu de millorar la cinquena posició d’enguany.

Per la seva part, Sergio Andrés seguirà sent l’entrenador de la UD Torredembarra. Així ho va confirmar el president del club, Joan Carles Infantes, en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports. El valencià va arribar en el tram final d’aquest curs per salvar a l’equip del descens, i així ho va fer amb una ratxa de 15 punts de 18 possibles.

Quant al CF La Riera, Iñaki Pérez, que havia substituït a David Cuéllar en l’equador de la temporada, formarà un tàndem amb Albert Jansà. El tècnic d'Altafulla ha dirigit el juvenil del conjunt rierenc aquesta temporada, i ara fa el salt al primer equip, en el qual ja va treballar com a segon entrenador de Jordi Mercader en l’etapa del club a Segona Catalana.

L’única banqueta que queda per confirmar és la del Club Esportiu El Catllar. Després de l’ascens a Primera Catalana, el club treballa per obtenir els diners suficients que li permetin competir amb garanties en la màxima categoria del futbol català. El tècnic, Àlex González, ha deixat ben clar que la seva primera opció és la de continuar, però tot dependrà de les possibilitats de fer un equip competitiu a Primera.
Dani Sereno, entrenador de l'Atlètic Roda de Barà
Joan Carles Infantes, president de la UD Torredembarra
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla