Esports
Foto: Atlètic Roda de Barà
29 de maig del 2019
El Roda de Barà debutarà contra el Cubelles en la Copa Catalunya Amateur
L’equip del Garraf ha fet 87 punts amb un balanç de 27 victòries, sis empats i una derrota
Una vegada ha finalitzat el campionat de lliga, els campions de cada grup i categoria, de Quarta a Primera Catalana, se citen en la Copa Catalunya Amateur. L’Atlètic Roda de Barà participa com a campió del Grup 3 de Tercera Catalana, i debuta aquest dissabte (19.00 hores) a casa contra el campió del Grup 12, el Cubelles.

El conjunt rodenc intentarà traçar una trajectòria idèntica a la del Catllar en l’anterior edició. L’equip del Baix Gaià va arribar a la gran final després de superar a diversos rivals de major categoria. Malauradament, va caure en la gran final contra el Girona B i es va quedar a un pas d’aconseguir un títol històric per l’entitat.

El Roda s’enfronta en el seu debut a un rival que ha aconseguit una millor puntuació en el seu grup. El Cubelles ha fet 87 punts després de sumar 27 victòries, sis empats i una derrota, mentre que l’equip de Dani Sereno ha registrat 26 victòries, set empats i una derrota. Tot plegat fa que el xoc entre aquests dos equips sigui molt igualat.

L’equip del Garraf ha acabat la lliga amb 104 gols a favor i 24 gols en contra. Defensivament han estat el millor equip del seu grup, però ofensivament ha quedat per darrere d’un Moja que ha anotat 110 gols.

Els davanters més perillosos amb els quals ha de vigilar el Roda són el pitxitxi Francesc Medina, amb 22 gols, Jan Casas (17 gols) i l’exjugador del Segur de Calafell, Alan Enfadeque (16 gols).
Per la seva part, el Roda es presenta a la cita amb dos jugadors que han arribat o superat la vintena de gols. Mohamed Bouacha ha marcat 27 dianes, mentre que Ibrahim Boulahya n’ha marcat 20. Per darrere els segueix Iker Latre amb 16 gols.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla