15 d'abril del 2019
Vuit minuts màgics permeten l’Altafulla remuntar un 0 a 2 i assolir una important victòria davant el Llorenç
L’equip de Raúl Tudela consolida la cinquena posició i aprofita l’empat estèril entre el Sant Jaume i la UE Segur
L’Estadi Municipal Joan Pijuan va acollir el passat dissabte un dels partits més bojos que es recorden en els últims temps. El CF Llorenç havia aconseguit un avantatge de dos gols que semblava gairebé insalvable quan només quedava un quart d’hora. Vuit minuts després, els groc-i-negre guanyaven havien capgirat el marcador amb una remuntada exprés que els deixa cinquens en solitari.

El tram final del partit poc o res va tenir a veure amb la primera part, on les oportunitats van brillar per la seva absència. Les defenses es van imposar als atacs i el centre del camp va ser una guerra sense fi. Els dos equips pressionaven bé sense pilota i això va generar múltiples pèrdues de pilota i moltes interrupcions en forma de serveis de banda.

Quan faltaven cinc minuts pel descans, el Llorenç va aconseguir el primer gol en una de les poques ocasions de perill. El lateral Marc Castellet va fer bo un mal control del davanter Josep Antoni Palau i va definir tot sol dins de l’àrea davant Carlos Vázquez. Poc abans, el porter es va jugar la targeta vermella en tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea. El col·legiat només li va mostrar la targeta groga davant les protestes de l’equip contrari.

Els del Baix Penedès tornarien a colpejar en el 54’ amb un remat de cap d’Oriol Vila, fent bona la centrada des de la banda dreta de Zaka Meftah.

L’Altafulla pràcticament no generava cap oportunitat de perill. Raúl Tudela va introduir quatre jugadors de refresc. El juvenil Jorge Carmona va ser un d’ells i va tornar a quallar una gran actuació. Tot i això, no va ser fins al minut 73 quan el tècnic realitzaria el canvi que li acabaria donant la victòria.

Vicente Sánchez va entrar substituint Chus Martin i l’equip va passar a jugar amb tres centrals, guanyant un home més al centre del camp. Dos minuts després, Achraf Maadi marcava el primer gol amb un remat des de l’àrea petita. Tot seguit, Enric López feia l’empat a dos rematant en el segon pal la centrada d’Adrià Martí.

La inèrcia dels últims minuts va conduir l’Altafulla fins a la victòria amb el segon gol d’Achraf Maadi, que va completar els millors minuts des que vesteix la samarreta groc-i-negre. El Llorenç no va trobar resposta al canvi tàctic de Tudela i els tres punts es van quedar al Joan Pijuan.
L’Altafulla consolida la cinquena posició amb 50 punts i deixa el seu rival a set punts de diferència. A més, l’empat entre el Sant Jaume i el Segur de Calafell (2-2) fa que els calafellencs es quedin a quatre unitats. Una jornada rodona, sens dubte.

L’equip altafullenc tornarà a la competició el pròxim diumenge 28 d’abril amb la visita a la Joventut Bisbalenca. Després rebrà l’Atlètic Valls i visitarà la UE Segur. L’últim partit a casa de la temporada serà davant el Morell i el darrer compromís del curs es produirà al camp de l’Arboç.