Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
17 de gener del 2019
El Bike Park Costa Daurada acull un curs de jutges de Trial el dissabte 26 de gener
Les persones interessades a assistir a la formació han d’enviar un correu a l’adreça bikeparktdb@gmail.com
El Bike Park Costa Daurada de Torredembarra és una entitat que acull competicions de gran nivell i diverses activitats més com sortides conjuntes, masterclass i formacions específiques. En aquesta ocasió, la darrera proposta que han presentat els responsables és un curs de jutges de trial que tindrà lloc el dissabte 26 de gener.

Tot plegat és fruit de la gran activitat que té el club fora del municipi, perquè s’encarrega d’organitzar diverses competicions a la província de Tarragona. En total són entre sis i vuit curses de trial, la qual cosa exigeix la presència de persones que hagin rebut una formació prèvia per dur a terme la tasca de jutge.

El curs constarà de tres hores, des de les 4 de la tarda a les 7 del vespre, i es realitzarà al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra. El cost de la inscripció és de 10 euros per a les persones sense cap experiència prèvia, mentre que les que sí que la tinguin podran assistir de franc perquè puguin conèixer els canvis del reglament.

Les persones que estiguin interessades a assistir al curs de jutges de trial que tindrà lloc el dissabte 23 de gener al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra, han d’enviar un correu a l’adreça bikeparktdb@gmail.com.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla