Esports
Foto: Jocs Mediterranis Tarragona 2017
11 de juny del 2018
Els Mossos d’Esquadra, l’Ajuntament de Tarragona i el Comitè Organitzador tracen el Pla Director Seguretat de Tarragona 2018
La seguretat dels Jocs Mediterranis es basa en el treball en xarxa de tots els operadors que es coordinaran duran l’esdeveniment
La Junta Local de Seguretat de Tarragona ha convocat una reunió monogràfica per traçar el Pla Director Seguretat dels Jocs Mediterranis.

La Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra, conjuntament amb l’Ajuntament de Tarragona i el Comitè Organitzador de l’esdeveniment, han impulsat una proposta per abordar de manera integral la seguretat de les competicions, dels participants, visitants i residents durant la celebració de la gran cita del 2018, que comptarà amb la participació aproximada de 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents i que espera aplegar més de 150.000 espectadors entre els 16 municipis que són seu de les 33 disciplines esportives.

La seguretat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 s’ha abordat des del treball en xarxa i transversal de la multiplicitat d’operadors que es coordinaran durant els dies que durarà l’esdeveniment per poder donar resposta ràpida i eficaç a possibles incidències que es puguin generar al llarg de la celebració. A més, la situació actual de nivell 4 sobre 5 d’alarma terrorista ha estat un dels punts clau en l’elaboració d’aquest Pla Director de Seguretat.

Per part de la PG-ME participaran totes les especialitats, des de la Unitat Canina, la Unitat de subsòl, el TEDAX, la Unitat Aèria fins al Grup Especial d’Intervenció formaran part del dispositiu policial que ha de garantir la seguretat d’aquesta cita esportiva de caràcter internacional.

El dispositiu de seguretat incorporarà drons al sistema de vigilància i control que preveu aquest esdeveniment que transmetran dades en directe al centre de comandament.

Per la seva part, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha establert un dispositiu que desplegarà pràcticament a tots els efectius durant la celebració dels Jocs, per donar cobertura, en coordinació amb els altres operadors de seguretat, a la seguretat d’aquest esdeveniment i la dels actes paral•lels previstos, així com els requeriments de mobilitat a la ciutat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla