Esports
Foto: CE Altafulla
31 de maig del 2018
Obertes les inscripcions del Campus Altafulla 2018
Enguany és la cinquena edició, començarà el 25 de juny i acabarà el 10 d’agost
El Centre d’Esports Altafulla, el Club Bàsquet Altafulla i el Club Futbol Sala Altafulla tornen a unir sinergies per organitzar el Campus Altafulla 2018. Aquesta serà la cinquena edició d’un campus que s’ha consolidat com una de les cites imprescindibles de l’estiu al municipi. La iniciativa tornarà a comptar amb la participació de la Penya Ciclista d’Altafulla i els Atletes d’Altafulla, i amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, el Planeta Màgic i Altafulla Ràdio.

Enguany, el Campus 2018 començarà el dilluns 25 de juny i finalitzarà el divendres 10 d’agost. Set setmanes d’esport i diversió, en què els infants, a banda de practicar el bàsquet, el futbol sala, i el futbol, també podran gaudir d’activitats a la piscina, excursions, jocs, tallers, psicomotricitat, i gimcanes, entre moltes d’altres.

El campus tindrà lloc de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia i hi haurà un servei opcional d’acollida de 8 a 9 del matí, i servei opcional de dinar de 2 a 3.

Els preus varien en funció de l’opció escollida, i hi ha descomptes per als socis, els germans, i per la continuïtat en la participació al campus. Les inscripcions ja s’han obert. Les persones interessades poden rebre més informació a través dels correus electrònics cbaltafulla@gmail.com, cfs.altafulla@hotmail.com, o cealtafulla@gmail.com.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla