14 de maig del 2018
El CE Altafulla empata 1 a 1 davant la UD San Salvador i s’apropa al descens compensat
El Banyeres se situa a dos punts de l’equip de Raúl Tudela i l’obliga a guanyar en el derbi de la pròxima jornada davant la Riera
El CE Altafulla no ha passat de l’empat en la seva visita al camp de la UD Sant Salvador. El gol de Robert Cuñat ha estat insuficient per obtenir un bon resultat del barri tarragoní perquè la victòria del Banyeres deixa totalment oberta la lluita per evitar el descens compensat.
El partit ha estat força igualat. Els locals s'han mostrat molt forts a casa en les darreres jornades i els altafullencs han mantingut la bona línia de les darreres jornades. Això ha provocat que s'hagi arribat al descans amb el 0 a 0 inicial.

L'inici del segon temps ha estat similar, i cap dels dos equips ha estat capaç de batre el porter rival. Aquesta situació, però, ha canviat amb el gol d'Albert Bellido en el 61’. Afortunadament, els groc-i-negres no han abaixat els braços i han seguit lluitant per cercar el gol de l'empat. La seva insistència ha estat recompensada amb el gol de Robert Cuñat a manca d’un quart d’hora pel final. El segon gol de la temporada de l'altafullenc ha significat l'1 a 1 definitiu.
Aquest empat fa que l'Altafulla acabi la jornada amb 34 punts, dos més que la plaça de descens compensat que marca el Banyeres. Els del Baix Penedès han vençut el Tancat i tornen a somiar amb la permanència.

La següent jornada serà transcendental perquè reben el Pla de Santa Maria, mentre que l’equip de Raúl Tudela afronta el derbi davant la Riera. El partit es disputarà el pròxim dissabte a dos quarts de 6 de la tarda a l'Estadi Municipal Joan Pijuan.