09 de febrer del 2015
El CE Altafulla perd dos punts a casa en l’últim minut del partit contra el Morell
L’empat a 2 d’aquest diumenge obliga els homes de Jordi Castro a guanyar aquest dijous al camp del Bellvei en el partit aplaçat
El CE Altafulla més que guanyar un punt aquest diumenge a casa contra el Morell, n’ha perdut 2. Els homes de Jordi Castro han empatat a 2 al Joan Pijuan en un enfrontament amb un clar domini dels altafullencs. De fet, el resultat fins el minut 74 era ben clar. Un marcador favorable per 2 a 0 donava tranquil·litat al conjunt groc-i-negre, qui esperava mantenir la bona ratxa de les darreres jornades com a locals. Un gol del Morell, però, i un segon, a falta d’un minut per acabar, ha trencat la bona dinàmica dels d’Altafulla. El tècnic, Jordi Castro, ha reconegut que aquest punt de l’empat hagués estat positiu ara fa unes setmanes, però que ara és insuficient.

L’empat a 2 d’aquest diumenge els obliga, ara encara més, a guanyar aquest dijous al camp del Bellvei en el partit aplaçat a causa del vent. Un enfrontament que tindrà lloc a partir de tres quarts de 9 del vespre, i en què el CE Altafulla espera sumar els tres punts.

Després del partit d’aquest dijous, la plantilla disposarà d’una jornada de descans.
Per la seva banda, l’equip femení de l’entitat s’ha imposat per 0 a 4 al camp del Camp Clar. Una victòria que les situa en quarta posició amb 20 punts. Aquesta propera jornada també descansen, i reprendran la competició el 22 de febrer a casa contra el Bellvei.