Esports
Foto: Altafulla Ràdio
16 de gener del 2018
Altafulla repetirà com a seu de la Copa Catalana de Trial el proper 8 d’abril
L’organització anirà a càrrec del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla
Altafulla tornarà a convertir-se en un dels escenaris de la Copa Catalana de Trial. Després de l’èxit assolit l’any passat en la seva estrena com a seu, la Federació Catalana ha tornat a incloure el municipi al seu calendari de competicions.

La prova se celebrarà el diumenge 8 d’abril de la mà del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla. El president de l’entitat esportiva, Àngel Batlle, s’ha mostrat molt content de poder reeditar el campionat, del qual es coneixeran més detalls properament.

Aquest 2018, l’entitat torrenca organitzarà prop d’una dotzena de competicions arreu del territori. A banda de la Copa Catalana d’Altafulla, cal destacar també la Copa Tarragona, i molt probablement la Copa d’Espanya, que podria celebrar-se a Torredembarra.

Una de les principals novetats és la creació d’un Equip de Competició. Gràcies a la col·laboració dels patrocinadors Bauhaus i Comprarbici i del suport de l’Ajuntament de Torredembarra, l’entitat torrenca aposta per aquesta nova via, tant en la modalitat de trial com en la de BTT.
Hi prendran part aquells esportistes que tenen un projecte de futur prometedor. La intenció és que participin en competicions de nivell autonòmic, nacional i internacional.

Els campus, les sessions de tecnificació, i l’Escola continuen estan a l’agenda de l’entitat, que també dedica molts esforços a les noves modalitats de BMX i dirt jump.
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla