Esports
Foto: Gimnàstic de Tarragona
04 de gener del 2018
El Nàstic regalarà un abonament gratuït als socis més fidels en la primera volta de la temporada
La iniciativa va sorgir abans de l’inici del curs i l’únic requisit era assistir als deu partits disputats al Nou Estadi
El Nàstic de Tarragona premiarà a tots els socis que han demostrat la seva fidelitat durant la primera part de la temporada. Per això, complint amb el que havia promès a l’inici del curs, regalarà un abonament gratuït a tots aquells abonats que hagin assistit als 10 partits de la Liga123 que s’han jugat al Nou Estadi.

En total, seran 1.892 socis els que podran acollir-se a aquesta iniciativa. El període per recollir el carnet serà des del dilluns 8 fins divendres 19 de gener a les oficines del club. El nou abonament serà de la mateixa zona que pertany el soci. Això succeirà majoritàriament a les zones de Gol i Preferent. Per contra, a la zona de Tribuna, la manca de seients ha fet que només els 100 socis més antics que hagin assistit a tots els partits de la primera volta disposin d’un segon abonament de la mateixa zona. A partir del soci número 654, la resta tindrà l’opció d’aconseguir dos abonaments de Gol.

Durant el procés de recollida, el segon abonament es podrà posar al mateix nom del soci o al d’un altra persona que no sigui sòcia. Si els dos abonats assisteixen a tots els partits de la segona volta i renoven els seus abonaments per a la temporada 2018-19, el club li regalarà l’abonament de la temporada al primer soci.

D’altra banda, l’entitat també ha presentat el preu dels abonaments de la segona volta. En aquest sentit, els nous socis només es podran registrar a les zones de Preferent i Gol amb un descompte del 50% respecte a l’abonament de temporada. Per tant, la zona de Preferent tindrà un preu de 100 euros i la zona de Gol un preu de 75 euros. La zona de Tribuna no està disponible per manca de seients. L’horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 del matí a dos quarts de 2 del migdia i de 4 a 7 de la tarda.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla