Esports
Foto: Altafulla Ràdio
03 de gener del 2018
L’aplicació de l’article 155 retarda la finalització del Palau d’Esports dels Jocs Mediterranis
Tot i reconèixer que el calendari és molt just, des de Tarragona 2018 mantenen que el palau arribarà a temps
La quarta fase del Palau d’Esports contempla les actuacions necessàries per acabar l’equipament i això inclou nodrir-lo de serveis: des de mobiliari a material esportiu i electrònic divers. És l’última fase d’un Palau situat a l’anella mediterrània finançat per la Generalitat, però que s’ha retardat.

Amb l’aplicació de l’article 155 el govern català ha hagut d’esperar el vistiplau de Madrid. La llum verda no va arribar fins al 15 de desembre, amb l’aprovació per part del Consell de Ministres, i ara la Generalitat, Infraestructures, ha tret a licitació aquesta fase, amb un pressupost de 2,4 milions d’euros.

El procediment es tramitarà d’urgència, però, tot i això, el calendari ofega: les empreses poden presentar les seves ofertes fins al 29 de gener i l’adjudicació de les obres no serà fins a principis de març com a mínim. Això deixa, per tant, 4 mesos ben justos per fer els treballs, perquè els Jocs del mediterrani comencen el 22 de juny. Tot i reconèixer que el calendari és molt just, des de Tarragona 2018 mantenen que el palau arribarà a temps.

L'import definitiu previst del Palau d'Esports dels Jocs Mediterranis serà de gairebé 18 milions d’euros, un milió més del marcat inicialment. Aquest equipament és el que més preocupa, ja que l’altra gran obra pendent, la construcció del centre aquàtic, acabarà a l’abril.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla