Esports
Foto: Manuel Queimadelos
28 de desembre del 2017
Sara Salom: “Deixo la categoria Jove Genet amb un molt bon record”
L’amazona altafullenca fa el salt a la nova etapa d’Adults amb la voluntat d’adaptar-se i de continuar treballant
Sara Salom ha d’afrontar el salt més important de la seva vida. L’amazona altafullenca acaba la seva etapa com a Jove Genet i debuta en la categoria d’Adults. La propera temporada, ja amb 21 anys, competirà amb gent de totes les edats. Un repte complicat, però no impossible. I és que tot i encetar aquesta nova fase amb certa incertesa i manca d’experiència en la categoria, l’altafullenca juga amb avantatge gràcies a l’àmplia trajectòria que té al darrera, amb la participació en campionats internacionals. Per Sara Salom, comença un període d’adaptació i de continuar treballant. De moment, els seus objectius no passen pels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

L’amazona altafullenca va posar el punt i final a la temporada ara fa unes setmanes amb l’or al Concurs de Salts Internacionals de la Corunya. Fa un balanç molt positiu de la campanya.

La progressió i la millora han estat més que evidents des que va debutar com a Jove Genet amb 18 anys. Durant aquests tres darrers anys sempre s’ha situat entre els 15 o els 20 millors. Es mostra molt satisfeta de les fites aconseguides, i reconeix deixar enrere la categoria amb un “molt bon record”.

Sara Salom va començar a muntar als 7 anys, i als 8 ja competia sota les ordres de Robert Pons. Ell i el Centre d’Hípica de Torredembarra han estat fonamentals en el seu procés per convertir-se en una esportista d’elit. La beca que li va oferir la Blume al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Madrid li va permetre aprofundir en la seva formació, que encara continua a dia d’avui. De fet, l’altafullenca compagina els entrenaments amb els estudis. Tot i trobar a faltar la família i els amics, s’hi sent com a casa, això sí, sempre al costat del seu fidel company Clear Concert.
Sara Salom, amazona d'Altafulla
Sara Salom, amazona d'Altafulla
Sara Salom, amazona d'Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla