18 de desembre del 2017
El CE Altafulla acomiada el 2017 amb una gran victòria per 4 a 0 contra el San Salvador
El conjunt de Luis Rosado recupera la seva millor versió gràcies a la solidesa defensiva i l’exhibició dels davanters
El CE Altafulla s’ha acomiadat del 2017 amb una victòria importantíssima contra el San Salvador. Les dues derrotes anteriors obligaven els jugadors a fer un bon partit i han complert a la perfecció. El resultat de 4 a 0 resumeix la seva actuació: sòlida en defensa i efectiva en atac.

Les coses van començar de la millor manera possible. En el minut 2, Álex Cañas va aprofitar un refús dins de l’àrea per marcar l’1 a 0 amb el seu primer gol amb la samarreta groc-i-negra.

Al llarg de la primera part, els altafullencs van crear més ocasions de perill sobre la porteria de Víctor Pérez, però els va mancar encert. La millor noticia, però, és que només van concedir una ocasió que el visitant Óscar Pérez no va saber aprofitar per aconseguir l’empat.

La segona meitat va tenir un inici idèntic al de la primera. En els minuts inicials, Tomàs Anguita va aprofitar una bona assistència d’Àlex Cañas per rematar a plaer al segon pal i fer el 2 a 0.

El gol va fer molt de mal al San Salvador, ja que es va veure obligat a pressionar més amunt. Això va provocar més espais perquè els jugadors locals poguessin córrer cap a la porteria contrària. Pol Inglès, que havia entrat al camp en el 58’, no ho va desaprofitar i va marcar dos gols en dos minuts. En el 63’ aprofitant l’assistència de Tomàs Anguita i en el 65’ gràcies a la passada d’Álex Cañas.
L’altafullenc se situa tercer a la taula de golejadors amb 12 dianes. La seva dobleta va servir per situar el 4 a 0 definitiu.

Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla, ha explicat als micròfons d’aquesta casa la satisfacció tant el cos tècnic com els jugadors perquè “era important acabar l’any amb una victòria”.

El tècnic també ha reconegut que l’equip havia perdut la regularitat del seu joc i dels resultats en les darreres setmanes. “Una cosa -ha apuntat- que depèn de nosaltres mateixos i no del rival”. La lliga tornarà el pròxim mes de gener. Aleshores, espera “continuar amb aquesta dinàmica de porteria a zero i encert en la porteria contrària”. En aquest sentit, ha destacat l’actuació dels atacants, que considera que “han rendit al nivell que se’ls ha d’exigir per la seva qualitat”.

L’Altafulla acaba el 2017 en 7a posició i amb 23 punts. A la tornada, li restaran dos partits per acabar la primera volta: el derbi contra la Riera i el darrer partit a casa contra el Constantí.