Esports
Foto: CB Altafulla
15 de desembre del 2017
El CB Altafulla afronta la última jornada de la primer fase per definir el futur més immediat dels seus equips
La classificació final definirà contra quins rivals s’enfrontaran les diferents categories en la segona fase de competició en la qual s’aparellaran amb rivals del seu nivell
El CB Altafulla disputarà aquest cap de setmana la darrera jornada de la primera fase. Després de nou partits, les diferents categories lluitaran per aconseguir la millor classificació possible de cara a la segona part de la temporada.

En aquesta ocasió, els quatre equips femenins jugaran al Pavelló d’Altafulla. Com és habitual, tots els partits es jugaran en la jornada de dissabte. El primer a obrir foc serà el Cadet, que rebrà al CB Sant Pere i Sant Pau a un quart d’11 del matí. A continuació serà el torn del Miní Femení de 6è i l’Infantil. Les primeres s’enfrontaran al CB Àguiles i les segones a l’Escola Joan XXIII. El Junior serà l’últim en entrar a escena i ho farà per jugar contra el CB Morell a partir d'un quart de 2 del migdia.

Per la seva part, els tres representants de la modalitat masculina jugaran fora de casa. El Pre-Infantil ho farà a la pista de l’AB Vendrell divendres a dos quarts de 7 de la tarda. L’Infantil també haurà de visitar a l’equip de la capital del Baix Penedès. En el seu cas, però, ho farà dissabte a tres quarts d’1 del migdia. Pel que fa al Cadet, s’enfrontarà al TGN Bàsquet dilluns a un quart de 8 de la tarda.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla