Esports
Foto: Tarragona 2018
14 de desembre del 2017
Els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 tanquen l’any amb prop de 120 voluntaris d’Altafulla
L’organització ofereix aquest cap de setmana les darreres sessions de formació, abans de començar a pensar en les qüestions operatives
Els voluntaris de Tarragona 2018 continuen endavant en la seva formació. Aquest dimarts s’ha dut a terme la primera de les últimes tres sessions que es realitzaran aquest any abans d’entrar en la recta final del procés de formació. En aquesta ocasió, s’ha tornat a realitzar una sessió complementària centrada en equips d’intervenció i extinció d’incendis.

Les formacions continuaran aquest divendres amb una sessió de formació bàsica que es realitzarà a les oficines dels Jocs Mediterranis, situades al Marina Port Tàrraco. I com és habitual, dissabte es farà la darrera sessió amb una formació complementària, en aquest cas sota el nom ‘El Mediterrani: mar de cultures i religions’.

L’organització tanca aquesta darrera fase de formacions, abans de centrar-se en les qüestions operatives. En declaracions a aquesta casa, Ramon Pallejà, director d’Operacions i Serveis de Tarragona 2018, ha avançat que ja tenen la mirada posada al gener del 2018, quan es tancarà el període d’inscripcions del voluntariat i es realitzarà una campanya explicant els procediments que es realitzaran a partir de febrer. Serà aleshores quan els responsables se centraran exclusivament en la selecció dels perfils necessaris per cada formació específica.

El tancament de les inscripcions, però, no vol dir que aquells que ho desitgin no puguin rebre les formacions que s’han ofert al 2017. Ho podran fer per internet a través de la plataforma de voluntaris.

Són prop de 120 les persones d’Altafulla registrades a aquesta xarxa de voluntariat.
Ramon Pallejà, director d’Operacions i Serveis de Tarragona 2018
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla