Esports
20 de març del 2017
El Júnior Femení del CB Altafulla suma la primera victòria de la Fase Final contra La Salle de Tarragona
La resta de conjunts federats de l’entitat han perdut aquesta jornada
L’equip Júnior Femení del CB Altafulla ja ha començat a competir a la Fase Final de 2ª divisió, després de l’aplaçament del que havia de ser el primer partit contra la Joventut d’Ulldecona.
L’inici d’aquesta cursa de llarga distància s’ha dut a terme aquest dissabte a dos quarts de 7 de la tarda contra La Salle de Tarragona. Les groc-i-negre han lluitat amb ganes i han aconseguit emportar-se una nova victòria per 65 a 45.

Malgrat aquesta primera victòria, les altafullenques no poden ocupar la primera plaça a la classificació ja que compten amb un partit menys respecte els seus rivals.

Pel que fa a la resta de conjunts femenins de l’entitat, el Cadet, que ha jugat el dissabte a la tarda, no ha pogut vèncer el Sant Pere i Sant Pau, que s’ha situat 50 punts per sobre al marcador. Per la seva banda, l’Infantil també ha caigut aquest diumenge a la pista de l’Escola Joan XXIII per un contundent 59 a 8.

Els equips masculins tampoc han aconseguit cantar victòria aquesta jornada. L’Infantil, que ha jugat dissabte al camp de TGN Bàsquet, ha perdut per 85 a 48. I el Pre-Infantil ha quedat a prop de guanyar al Cambrils, amb un marcador de 50 a 58, en un partit difícil per l’equip groc-i-negre ja que s’enfrontava al primer de la classificació.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla