Esports
Foto: CE Altafulla
23 de febrer del 2017
Luis Rosado: “Que et guanyin és raonable, però perdre tu és el que més mal fa”
El tècnic groc-i-negre reconeix que “no és ni un problema tàctic ni tècnic, sinó un problema d’actitud”
L’entrenador del primer equip del CE Altafulla, Luis Rosado, ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio sentir-se “decebut” amb la derrota del passat cap de setmana al camp del Pla de Santa Maria. Ha explicat que “ningú s’esperava aquest resultat”, tot i assegurar que ha estat una derrota “justa”. En aquest sentit, ha sentenciat que “que et guanyin és raonable, però perdre tu és el que més mal fa”. Ha explicat que “de la mateixa manera que hi ha derrotes de les quals surts orgullós dels teus jugadors, en aquest cas considero que l’equip va poder fer molt més”.

Rosado ha reconegut que han començat la segona volta pitjor que ho van fer la primera, i que “ara no tenim excusa”. Ha afegit que “els d’aquest cap de setmana eren 3 punts amb què comptàvem sí o sí”. De fet, dels 15 punts disputats en aquesta segona volta, només n’han aconseguit 3.

El tècnic groc-i-negre ha insistit que “no és ni un problema tàctic ni tècnic, sinó un problema d’actitud”. “Un mal endèmic –ha afegit- d’aquest equip que el cos tècnic ens hem proposat canviar i millorar”. La solució, segons Rosado, passa per “ser més ambiciosos”.
El tècnic ha assegurat que “l’Altafulla al 100% és un equip complicadíssim per a qualsevol rival, però que al 90% és un rival fàcil per qualsevol”.

L’equip gaudeix aquest cap de setmana de jornada de descans a causa de l’aturada de Carnaval. No serà fins el 4 de març quan es reprengui la competició, al Joan Pijuan contra l’Alcover.
Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla
Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla
Luis Rosado, entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla