Esports
04 d'octubre del 2016
Els Atletes d’Altafulla convoquen una jornada de neteja dels camins per on passarà la Cursa de Tardor de l’1 de novembre
L’activitat es desenvoluparà el dissabte 29 d’octubre a partir de les 9h
La Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla és alguna cosa més que córrer i competir. Es tracta d’una prova que busca la màxima implicació del municipi, i que té per objectiu fomentar la participació local i incentivar la pràctica esportiva, especialment entre les dones.

Els participants, a més, tenen la possibilitat de gaudir d’un entorn natural privilegiat. És per aquest motiu, que des de l’entitat, més enllà dels aspectes purament organitzatius, han convocat una jornada de neteja dels camins per on passa cursa i de l’entorn de la muntanya de Sant Antoni.
L’activitat tindrà lloc el dissabte 29 d’octubre a partir de les 9 del matí. Les persones interessades en prendre-hi part poden posar-se en contacte amb els responsables a través del perfil de Facebook de l’entitat, o del correu electrònic atletesaltafulla@gmail.com.

El període d’inscripcions es va obrir el passat 1 de setembre, i el ritme a hores d’ara és molt positiu. El responsable de la prova, Guillermo Alonso, s’ha mostrat “molt il·lusionat i esperançat”, i espera que els inscrits arribin de nou al límit de 250 persones”. En la passada edició, el període d’inscripcions es va haver de tancar abans del previst.

Un dels objectius que es marca l’entitat és “fomentar la participació”. A dia d’avui, el volum de socis està al voltant de les 170 persones, de les quals prop de 120 són actives.

La iniciativa es va posar en marxa per primera vegada l’any passat, i el proper 1 de novembre repetirà el mateix format en el que esdevindrà la seva segona edició. Una cursa de 10km que comença al Castell d’Altafulla i acaba a l’Ermita de Sant Antoni, amb un recorregut que passa per indrets emblemàtics com la desembocadura i els espais protegits del Gaià, el Castell de Tamarit o la platja d’Altafulla.

L’edat mínima per participar són 16 anys, i no està permès fer-ho amb mascotes. Els preus d’inscripció varien en funció de l’antelació: 10€ si es tramita fins al 23 d’octubre, 12 si és entre el 24 i el 29 d’octubre i 15€ si es realitza més tard del dia 29.

La presentació de sol·licituds es pot fer de forma presencial a la Gelateria La Perla d’Altafulla, a la botiga Boom Esport de Torredembarra, i a la botiga Bikila de Tarragona.
Guillermo Alonso, un dels organitzadors de la prova
Guillermo Alonso, un dels organitzadors de la prova
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla