Esports
18 de juliol del 2016
El torrenc Àngel Batlle finalitza quart al Campionat d’Espanya de Trial
El també pilot de Torredembarra Marc Piquer tampoc ha entrat al podi, i ha finalitzat en cinquena posició
El Club Bike Trial Costa Daurada de Torredembarra ha quallat un molt bon paper al Campionat d’Espanya de Trial que s’ha disputat aquest cap de setmana a la localitat murciana de Lorca. La delegació del Baix Gaià anava representada pels pilots Àngel Batlle, en categoria Elit, i Marc Piquer, en Principiant.

Batlle ha finalitzat la prova en quarta posició, un resultat pel qual s’ha mostrat “molt satisfet”, ja que “ni tan sols sabia si podria participar”. Ha entrenat menys de l’habitual en aquest mesos, i ha valorat d’ “increïble” el resultat final, on ha fregat el podi.

El torrenc ha millorat la cinquena posició de l’any passat, i ha lamentat no poder pujar al podi després d’un “resultat ajustat”. Ha quedat a cinc punts de la tercera plaça, i ha afegit que s’ha tractat d’un circuit “de terreny natural, molt difícil i molt tècnic”.

Al quart lloc Elit de Batlle cal sumar el cinquè en la seva categoria de Marc Piquer. El jove pilot esperava pujar al podi, però una petita errada en una cursa molt igualada l’ha privat d’aconseguir-ho.

Àngel Batlle també ha explicat que la prova s’ha caracteritzat per “les queixes de molts participants cap a l’organització”. L’ha titllat de “precària” en aspectes com “el marcatge o la neteja del circuit”.

Després d’aquesta prova arriba un període de descans per l’entitat. La cinquena posició de Piquer el podria classificar per als Mundials de la Joventut del mes d’agost, si bé el club encara espera la confirmació oficial per part de la Federació.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla