Esports
Foto: CFP Torredembarra
13 de juliol del 2016
El CFP Torredembarra aconsegueix el subcampionat de Catalunya en una final molt disputada contra el Platja Roses
El campionat s’ha celebrat a la platja de Vilanova i la Geltrú, i la final s’ha pogut seguir en directe per Esport3
El Club Futbol Platja Torredembarra s’ha quedat a les portes d’alçar el títol de la Copa Catalunya. Després de fer un gran paper al llarg de tota la competició, els torrencs han caigut davant del Platja de Roses en una final molt igualada, que ha decidit el nou campió català en els darrers minuts de l’enfrontament.

El combinat del Baix Gaià el conformaven Jeroni Rañé, Adrián Frutos, Eliott Mounoud, Tommy Anguita, Guido Alba, David Berciano, David Romero, Roger Roy, Cristian Martínez, i Carlos Millán, sota les ordres del jugador internacional Eduard Suárez, qui debutava com a entrenador mentre continua amb la recuperació de la seva lesió.

La intensitat no ha faltat en un partit que s’ha tancat amb un marcador de 5 a 4. Els ànims s’anaven escalfant cada vegada que es produïa una acció clara de gol i els dos porters aconseguien desbaratar la jugada amb bones aturades. L’estratègia ha estat també molt present en els dos equips i, juntament amb les jugades de triangulació, s’ha pogut gaudir d’un bon espectacle.

El president del CFP Torredembarra, Llorenç Gómez, qui també s’està recuperant de la seva lesió al genoll, s’ha mostrat satisfet de la participació al campionat. Ha destacat que el que s’ha vist aquest cap de setmana a Vilanova ha estat “el resultat del treball als entrenaments”, que es van posar en marxa el passat mes de febrer. Des d’aleshores, la millora i la progressió de l’equip ha estat molt notable, i n’és un exemple també el bon paper que ja va fer a la Lliga Nacional.
Gómez ha explicat que ha estat “una llàstima haver caigut a la final”. El títol els hagués donat accés al Campionat d’Espanya de l’any vinent.

“La constància, la perseverança, i tenir clars els objectius” són la base d’un club, segons Gómez, que pretén “anar creixent, seguir amb la dinàmica positiva, i ampliar el nombre de jugadors, per, amb el temps, ser un equip campió”.

La Copa Catalunya s’ha celebrat a la platja de Vilanova i la Geltrú, i la final s’ha pogut seguir en directe per Esport3.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla