Esports
Foto: CE Altafulla
13 de juliol del 2016
L’elevada demanda podria ampliar la durada del Campus Altafulla
Aquesta setmana compta amb 70 inscrits, una xifra superior a la de l’estiu passat
El Campus Altafulla, organitzat de manera conjunta pel Centre d’Esports, el Club de Bàsquet i el Club de Futbol Sala Altafulla, està superant amb escreix les dades de l’estiu passat.
Les activitats que es realitzen són molt diverses, i a les propostes esportives del Pavelló i l’Estadi se sumen sortides i excursions per trencar la rutina. És la tercera setmana en marxa de la iniciativa, i compta amb una setantena d’inscrits. La coordinadora del CE Altafulla, Cristina Magriñà, s’ha mostrat molt satisfeta amb l’èxit de participació d’enguany.

Magriñà ha afegit, a més, que si es manté el bon ritme d’inscripcions de cara al mes d’agost, no descarten ampliar la durada del Campus. Estava previst que finalitzés el 12 d’agost, però els terminis podrien adaptar-se a la demanda de cara al mes vinent, on es preveu més afluència de participants

Si bé al 2015 la iniciativa va esdevenir un èxit, les xifres registrades enguany superen les expectatives. La presidenta del CB Altafulla, Assumpta Tomàs, també ha valorat de manera molt positiva la reacció dels participants.

Aquest divendres, els participants es desplaçaran a la Platja d’Altafulla per fer snorkel a la superfície i conèixer en primera persona una de les grans novetats de l’estiu: els biòtops.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla