Esports
Foto: Imatge d'arxiu
19 de febrer del 2016
Tret de sortida a l’Open Català Infantil de BTT, que farà parada a Altafulla el proper 24 d’abril
Al municipi la prova anirà a càrrec de la Penya Ciclista, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Federació Catalana de Ciclisme
L’Open Català de BTT, que per primera vegada farà parada a Altafulla, dóna el tret de sortida aquest cap de setmana a la Vilella Baixa. Una competició oberta a nens i nenes de tota Catalunya, en les diferents categories, d’entre 4 i 14 anys.

La prova d’Altafulla tindrà lloc el proper 24 d’abril, i serà organitzada per la Penya Ciclista, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Federació Catalana de Ciclisme. L’escenari escollit serà el Parc de Safranars, aprofitant el circuit de BTT amb tres pistes diferenciades que hi ha instal·lat.

La prova també farà parada a Banyoles (12 de març), a Vacarisses (9 d’abril), a Sant Feliu de Guíxols (10 d’abril), a Roses (16 d’abril), a Sant Llorenç de Morunys (30 d’abril), a Almacelles (15 de maig), a Aguilar de Segarra (11 de juny), a Mont-roig del Camp (12 de juny), a Sant Feliu de Guíxols (19 de juny), a la Roca del Vallès (10 de setembre), i a Molins de Rei (24 de setembre).
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla