Esports
Foto: Imatge d'arxiu
16 de febrer del 2016
El Club Biketrial Costa Daurada organitza al BikePark de Torredembarra una prèvia de la Copa Tarragona
El campionat donarà el tret de sortida el 20 de març a Altafulla, i també farà parada al Catllar, a Prades, i a Botarell
El BikePark de Torredembarra acull aquest diumenge una prèvia del que esdevindrà la nova edició d’enguany de la Copa Tarragona. Un campionat organitzat pel Club Biketrial Costa Daurada que promou aquesta modalitat esportiva entre els més petits. Va dedicat principalment a aquelles persones que s’estan iniciant en el trial. S’esperen practicants del Tarragonès, però també de la resta de Catalunya, de la Comunitat Valenciana, d’Aragó, i d’Andorra. El president de l’entitat, Àngel Batlle, espera superar la xifra dels 60 participants de la passada edició.

El campionat donarà el tret de sortida el proper 20 de març a Altafulla. El municipi es va estrenar com a seu l’any passat, i Àngel Batlle en guarda un record més que positiu. Ha destacat el “circuit natural” que ofereix el Parc del Comunidor. La resta d’escenaris aquest 2016 seran El Catllar (10 d’abril), Prades (22 de maig), i Botarell (5 de juny).

En la prova prèvia que se celebrarà aquest diumenge 21 de febrer a partir de les 9 del matí al BikePark està confirmada la presència de pilots de Barcelona, Lleida, Castelló, i València.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla