08 de febrer del 2024
Empat agredolç del CE Altafulla davant una UE Valls ‘B’ combativa (0-0)
Els altafullencs no han aprofitat la superioritat en el segon temps, després d’un primer en què els vallencs han sorprès positivament
Empat a regust agredolç el que ha signat el CE Altafulla aquest dimecres en el partit contra la UE Valls ‘B’, corresponent a la J17 del Grup 17 de Tercera Catalana. Els altafullencs han pagat la precipitació del primer temps davant un rival ben col·locat sobre el camp, i en la segona part han estat incapaços d’avançar-se per mitjà de les diverses ocasions generades, com ha reconegut el tècnic Jordi Mercadé.

El 0-0 no és el millor resultat per a la nit d’un dimecres, si bé els dos equips han fet mèrits perquè els espectadors, locals i visitants, celebressin algun gol. Els vallencs han tingut més ocasions en el primer temps, oferint una actuació que res té a veure amb la ratxa de cinc derrotes amb la qual arribaven. L’extrem Gerard Gilbert i el davanter Marc Rodríguez han sigut un maldecap per a la defensa groc-i-negre.

El bon moment de forma d’Isamel Ammouri a la porteria, i de Marc Vidal i Aaron Doblado a l’eix de la defensa, a banda de la manca d’encert dels visitants, han permès arribar al descans sense encaixar cap gol. En l’àrea contrària, el porter Hèctor Parrón ha evitat que Erik Navarro i Enric López fessin l’1-0.

Després del descans, el Valls ‘B’ ha tingut una ocasió clara per avançar-se en un mà a mà de Rodríguez amb Ammouri en què el porter ha intimidat al davanter vallenc, que ha enviat la pilota a fora. A partir d’aquí, l’Altafulla ha inclinat el camp al seu favor, i ha dut la iniciativa del joc, imposant el seu físic al del rival, minvat per la manca de canvis.

Els altafullencs han mostrat certa precipitació en molts dels atacs, i en altres ha acusat la manca de punteria, amb un pal de Jorge Carmona inclòs. Navarro, Doblado, Carles Palau i Ismael El Hamdouni també han tingut opcions clares per anotar el primer gol.

A la cerca del gol, Mercadé ha fet debutar a Adrià Fernández, l’altre reforç d’hivern juntament amb Helder Rivas, que ha tornat a l’equip després de deixar el NSA Camp Joliu i ja va debutar a Vallmoll. El tècnic explica què creu que poden aportar tots dos a l’equip.

L’empat deixa l’Altafulla sisè classificat amb 26 punts, a tres de Valls, que ha vençut als Pallaresos també aquest dimecres, i del Vendrell. Precisament, el dissabte 17 de febrer, els altafullencs rebran als de la capital del Baix Penedès en un partit clau per la cinquena posició.