Esports
Foto: Altafulla Ràdio
06 de setembre del 2023
Els Lizards organitzen el VI Beach Flag de Torredembarra aquest cap de setmana
El torneig compta amb la participació de 16 equips d’arreu de Catalunya i l’Estat, amb dues jornades i una festa de germanor la nit de dissabte
Els Lizards ho tenen tot a punt per organitzar aquest cap de setmana el VI Beach Flag de Torredembarra a la platja de la Paella. La competició manté el format de l’any passat amb un pla de competició a dos dies, i setze equips que aterren de diferents punts de Catalunya i d’Europa.

El president de l’entitat, Lluís Pérez, ha destacat “com és d’important per a nosaltres aquest torneig”, recordant que va ser l’origen de la fundació del club ara fa cinc anys. Igualment, ha assegurat que l’esdeveniment cada vegada és més rellevant a escala nacional i estatal, i que “suposa un repte organitzatiu”.

La novetat d’enguany es trasllada fora de la sorra i de la competició. Els llangardaixos grocs han preparat una festa de germanor amb sopar i ball per al dissabte a la nit, perquè tots els participants i l’equip de l’organització gaudeixin plegats. Això sí, sense excedir-se perquè el diumenge toca seguir amb la competició.

Més enllà de la competició, els Lizards repetiran una de les accions de la darrera edició, la d’atorgar un premi especial a l’equip amb més estil del torneig. L’equip guanyador s’endurà una samarreta de la marca Unky per a cada jugador. Votaran els components de l’organització, els setze equips i els usuaris de les xarxes socials.
Lluís Pérez, president dels Lizards
Lluís Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla