Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
01 de desembre del 2023
Els Lizards de Torredembarra debuten al Circuit Català de Futbol Flag amb el 1r Torneig Rebels a Riudoms
Els llangardaixos grocs són els actuals subcampions, i es presenten amb l’expectació de veure les noves incorporacions en acció
Els Lizards de Torredembarra inicien la temporada oficial aquest diumenge 3 de desembre amb el torneig inaugural de la segona edició del Circuit Català de Futbol Flag. Els del Baix Gaià es desplaçaran a prop de casa, a Riudoms, per disputar el 1r Torneig Rebels juntament amb els amfitrions i quatre equips més.

Cal recordar, que els llangardaixos grocs són els actuals subcampions de la competició i un dels equips a tenir en compte en la present edició. Ara bé, la seva filosofia és la de sempre, prioritzar la diversió, el treball en equip i el poder competir per davant dels resultats. Així ho ha recordat un dels seus jugadors, l’Adri, en declaracions al BG Esports.

El torneig començarà a les 9h i s’acabarà aproximadament a les 14h, i comptarà amb els Sparrows, els Bacus, els Mamuts i els Panthers com a resta de participants. L’Adri assegura que tenen moltes granes de retrobar-se amb els equips i els seus jugadores i jugadores, i que hi ha expectació per veure les noves incorporacions en acció.
Adrià, jugador dels Lizards de Torredembarra
Adrià, jugador dels Lizards de Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Luiz Meira & friends
2 de març a les 20:30h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.altafujazz.cat
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
3 de març de 10h a 15h a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Pleamar Vintage Market
30 i 31 de març al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla