Esports
Foto: Cedida
25 d'octubre del 2023
Els ciclistes d’Altafulla, Mia i Yan Ayats Kruglova, or i bronze en el Campionat d’Espanya de Pump Track
Els dos germans havien aconseguit prèviament l’or en la competició catalana en les categories Principiant i Pre-benjamí
La jove ciclista d’Altafulla, Mia Ayats, s’ha penjat la medalla d’or en la categoria Principiant femenina del 2n Campionat d’Espanya de Pump Track. La prova ha tingut lloc aquest cap de setmana a Fraga (Aragó), on l’altafullenca ha tornat a demostrar l’habilitat que té sobre la bicicleta.

La pilot del BMX Catalonia Team Club ha estat l’única de les sis participants de la seva categoria, que ha aconseguit fer un temps inferior als 20 segons. I a més, ho ha fet en les tres mànegues disputades: 19.37 en la primera, 18.99 en la segona, i 18.94 en la tercera. De mitjana, doncs, el temps que ha registrat ha estat de 18.94.

En declaracions al BG Esports, Ayats, s’ha mostrat satisfeta perquè per primera vegada ha rebaixat els temps en cada mànega. I també perquè ha fet un millor registre que el campió de la branca masculina.

El germà de la Mia, Yan Ayats Kruglova, també ha participat en la cita estatal, i ha fet bronze en la categoria Promesa 5-6 anys. Els seus temps s’han mogut al voltant dels 25 segons: 25.10 en la primera, 25.23 en la segona, i 25.46 en la tercera mànega. El pilot de l’XL BMX ha fet dos segons més respecte al campió.

ELS GERMANS AYATS, CAMPIONS DE CATALUNYA DE PUMP TRACK

Prèviament a la participació en el Campionat d’Espanya, Mia i Yan Ayats havien participat en el Campionat de Catalunya celebrat a Begur el 15 d’octubre. En aquesta ocasió, els dos van assolir la medalla d’or en les categories Principiant i Pre-benjamí, respectivament.

En un sistema de competició també basat en tres mànegues, la Mia va fer un temps global de 13.34 segons, mentre que el Yan va registrar una marca de 17.82. Cal destacar que en el cas de la primera, i a diferència de l’estatal, la prova va ser mixta.
Mia Ayats, ciclista del Catalonia Team
Social
Et recomanem
Concert de presentació del disc 'Hello sun', d'Olga Pes
24 de febrer a les 20h a La Violeta
Venda d'entrades a: www.eventbrite.com
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 de febrer a les 11h des del Club Marítim d'Altafulla
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Aula universitària de gent gran: el temple de la Sagrada Família
27 de febrer a les 18h a l'Esplai de la Gent Gran d'Altafulla
Reserves al 689 72 49 07
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla