Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
18 de setembre del 2023
Els Atletes d’Altafulla organitzaran la 1a Marxa Altafulla – Costa Tarraco l’1 de novembre
Comptarà amb un recorregut de 24 km, passarà per la Riera, la Móra o Tamarit, i comptarà amb una calçotada a la meta
Els Atletes d’Altafulla augmenten l’aposta, i faran que la jornada de l’1 de novembre sigui una jornada d’atletisme, esport i festa per recordar. A la ja clàssica Cursa de Tardor de 10 quilòmetres, que se celebra en aquesta data, l’entitat organitzarà enguany i de forma paral·lela la 1a Marxa Altafulla – Costa Tarraco.

El president dels Atletes d’Altafulla, Guillermo Alonso, ha explicat en declaracions al Baix Gaià Esports, que la marxa neix seguint la filosofia que tenen de “fer promoció de l’activitat física entre els vilatans”, i per donar a conèixer els camins per on entrenen “a les persones que ens pregunten per on poden caminar”.

La proposta consisteix en un recorregut de 24 quilòmetres, que sortirà d’Altafulla a les 8.30h i passarà per la Riera de Gaià, el Bosc de la Marquesa, la Móra i Tamarit, fins a tornar al punt inicial. Està oberta a un màxim de 300 participants, i comptarà amb una calçotada i botifarrada a la meta per recuperar forces en germanor. “En cas que no sigui possible fer calçotada per manca de matèria primera, aquesta serà substituïda per ‘Arròs de closca’ (paella)”.

Com ha especificat Alonso, la Cursa de Tardor i la Marxa Altafulla Costa Tarraco comptaran amb dues organitzacions diferenciades, ambdues a càrrec dels Atletes d’Altafulla amb el suport dels diversos ajuntaments per on passa la caminada, i els càmpings i els hotels de la vila.

Els esportistes tindran 7 hores per completar el repte, i comptaran amb diferents punts de control i avituallaments. Les inscripcions per a la marxa i la calçotada tenen un preu de 30 euros fins al 20 d’octubre, i de 33 euros del 21 al 27 d’octubre. Per apuntar-se o consultar tota la informació cal accedir al següent enllaç: https://www.athleticevents.net/cursa/1a-marxa-altafulla-costa-tarraco-431?fbclid=IwAR2Pntq-nU1tobkNwqhdh_t_ZjmYTyZsJdEkIrm92fAbMgrhRMZljIs4Q0Y
Guillermo Alonso, president dels Atletes d'Altafulla
Guillermo Alonso, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla