Esports
Foto: Torredembarra BC
03 de febrer del 2023
El Torredembarra BC se cita amb l’irregular CB Amposta
Els torrencs tornen a posar el lideratge en joc davant un rival incapaç d’encadenar dos bons resultats en les últimes jornades
El Torredembarra BC té un nou duel d’exigència davant el CB Amposta, que visita el Pavelló Sant Jordi aquest dissabte, a les 19.30h. Una jornada més, els torrencs necessiten guanyar per evitar que el CB Salle Reus tingui l’oportunitat d’usurpar-li aquest privilegi.

Els de Carlos Molina reben a un rival que és 5è amb 19 punts i que arriba en un moment d’irregularitat en el qual és incapaç d’encadenar dos bons resultats seguits. En l’últim partit va perdre a casa contra el Sant Pere i Sant Pau. Per tant, si manté la tònica de les últimes jornades, els tocaria guanyar.

El tècnic torrenc ha explicat que es tracta d’un partit totalment diferent al del passat cap de setmana per la proposta de joc del rival. Espera que sigui “molt físic” i en el qual hauran de treballar per limitar el poder ofensiu de l’Amposta.

Cal recordar que la Torre ve de patir en excés per vèncer a un equip de la zona baixa, el Reus Deportiu, si bé el context era totalment diferent al d’aquesta jornada.
Carlos Molina, entrenador del Torredembarra BC
Social
Et recomanem
Diada castellera de Sant Jordi
20 d'abril a les 18h a la plaça del Pou
Amb: Colla C. de SPiSP, Xicots de Vilafranca i C. d'Altafulla
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla