06 de març del 2024
El Sub21 maculí del CB Altafulla – BBG acaba la primera fase amb una convincent victòria davant el CB Alcanar (50-69)
Els de Dani Ponce encaren ara la segona fase contra el Rocabruna i l’Arboç Sub21. L’Infantil perd el duel directe contra el Reus
El Sub21 masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) ha acabat la primera fase del Grup 1 de la Segona Territorial amb una victòria davant el CB Alcanar amb un resultat de 50-69. Els altafullencs han complert així amb els pronòstics contra el penúltim classificat per certificar la cinquena posició.

L’equip de Dani Ponce ha marcat distàncies des del primer quart amb un parcial de 9-14. En el segon ha augmentat la diferència amb un 13-19, i després del descans ha encarrilat el partit amb un 15-23. L’avantatge l’ha dut al relaxament, i en els darrers deu minuts ha cedit per 16-13.

Els groc-i-negre, doncs, acaben cinquens amb 24 punts i un rècord de vuit victòries i vuit derrotes. Ara, afronten la segona fase contra els altres equips Sub21 de la categoria, el Bàsquet Rocabruna i el Bàsquet l’Arboç. El debut tindrà lloc el dissabte 16 de març, a casa, contra els de les Borges del Camp (17.30h).

DERROTA DE L’INFANTIL

Pel que fa als equips masculins de la base, l’Infantil ha cedit contra el Reus Deportiu en un duel directe de la zona alta, corresponent a la J3 de la segona fase. Els altafullencs han perdut per 70-44, sumant la primera derrota, i cauen a la tercera posició amb 5 punts, a un dels reusencs i del líder, el CB L’Aldea.

El dissabte, a les 11.15h, reben, precisament, a l’Aldea en un altre duel directe, que marcarà les seves opcions en la segona fase. Mentre que el Pre-infantil, que ha descansat aquest cap de setmana, rep a les 9.30h al CB Sant Pau ‘Blanc’ en el partit que enfronta el líder i el tercer en la J8 de la segona fase.