Esports
Foto: CE Altafulla
05 de setembre del 2023
El primer equip femení del CE Altafulla es posa en marxa
Les futbolistes dirigides per Ángel Vázquez i Joserra Márquez disputaran quatre amistosos a l’espera de conèixer el pla de competició i la data de l’inici de lliga
El primer equip femení del CE Altafulla ha iniciat la pretemporada aquest dilluns amb un entrenament a la platja, en què els entrenadors Ángel Vázquez i Joserra Márquez ja han començat a exigir físicament a les futbolistes.

El cos tècnic té definit el pla que seguirà en el període de preparació. Dos dels objectius principals que es marca és que les jugadores assimilin els conceptes tàctics, i que “arribin millor al tram final de temporada”, ha explicat Vázquez en declaracions a Altafulla Ràdio.

El planter presenta canvis significatius. Elsa Gutiérrez s’ha pres un any sabàtic, Judith Mata marxa a estudiar fora, i Aida Guerra torna a l’Atlètic Bellvei. Mentre que Naira Martínez i Sara Blasco, dues de les jugadores més joves i amb més projecció, han marxat al Reus Deportiu i al CD Morell, respectivament. Les baixes d’aquestes comportarà l’arribada de fitxatges.

A expenses de conèixer el pla de competició i la data de l’inici de la lliga, els tècnics, de moment, no es marquen cap objectiu pel present curs. El que sí que ha reconegut Vázquez és que, personalment, té l’ambició de preparar les futbolistes de cara a la possibilitat de “fer el salt al Futbol 11” en la temporada 2024-25. Evidentment, les jugadores, i sobretot el club, han de dir la seva en aquesta qüestió.

L’Altafulla jugarà quatre amistosos durant la pretemporada. El 10 de setembre visitarà al CE Perelló (17.30h), el dissabte 16 jugarà un partit de futbol 11 al camp del CF Montblanc (18.30h), el diumenge 24 rebrà l’AE Piera (18.30h), i el diumenge 1 d’octubre tornarà a jugar a casa contra el FC Tàrraco (18.30h) en el marc del Trofeu Joan Pijuan femení.
Ángel Vázquez, entrenador de l'Altafulla
Ángel Vázquez, entrenador de l'Altafulla
Ángel Vázquez, entrenador de l'Altafulla
Social
Et recomanem
Pleamar Vintage Market
18 i 19 de maig al parc de Voramar
Programa complet a: www.pleamarmarket.com
Diada castellera de primavera
19 de maiga les 12:30h a la plaça Martí Royo
Amb: Nois de la Torre, Xiquets de Cambrils i C. d'Altafulla
Festival Tarraco Viva
19 de maig a les 12:30h a la pineda de l'Era del Senyor
Més informació a: www.tarracoviva.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla