Esports
Foto: Imatge d'arxiu
13 de juliol del 2015
El Nàstic inicia la primera setmana d’entrenaments amb quatre sessions dobles
El club ha realitzat set incorporacions i, de moment, no ha obert la porta de sortida a cap futbolista
El Nàstic de Tarragona ja està en moviment. Divendres va donar el tret de sortida a la pretemporada i aquesta setmana intensificarà les sessions d’entrenaments per tal que els jugadors recuperin la forma física amb les màximes garanties possibles després de l’aturada estiuenca.

En aquests primers entrenaments de cara a la nova temporada, seran 7 les cares noves que es podran veure lluint la samarreta grana. Xisco Hernández, Tejera, Palanca, Moussa, Iago Bouzón, Fali i José Naranjo són les set incorporacions que, a dia d’avui, ha realitzat el conjunt de Tarragona. S’espera que en els propers dies comencin a obrir-se les portes de sortida per deixar lloc als que han arribat i quedin per fer-ho en les properes setmanes.

El club, no obstant, inicia amb força aquesta primera setmana d’entrenaments. El cos tècnic, encapçalat per Vicente Moreno i amb “Nano” Rivas com a segon entrenador, ha preparat fins a quatre sessions dobles per aquesta setmana, que tindran lloc dilluns, dimarts, divendres i dissabte a dos quarts de deu del matí i a les set de la tarda. També entrenaran dimecres al matí i dijous a la tarda, i combinaran la gespa amb la sorra de la platja, ideal per tornar a enfortir la musculatura. Ja ha començat la pretemporada pels grana, i el primer partit amistós tindrà lloc el proper dia 22 a casa contra el Vila-real.
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla