Esports
08 de juliol del 2015
El Mundial de Futbol Platja arrenca aquest dijous amb accent torrenc
Llorenç Gómez i Eduard Suárez representaran Espanya, i la competició durarà fins el 19 de juliol
El compte enrere perquè comenci el Mundial de Futbol Platja 2015 s’esgota. Des d’aquest dijous, Portugal és la capital internacional del Beach Soccer, i acollirà les principals potències i els millors jugadors del planeta.

La selecció espanyola tindrà dos representants del Baix Gaià, els torrencs Llorenç Gómez i Eduard Suárez. En el cas de Suárez, és la primera vegada que participarà en una competició d’aquestes característiques, tota una experiència davant la qual es mostra molt il·lusionat.

L’altre ambaixador del futbol platja a Torredembarra, Llorenç Gómez, sí té molt més rodatge en aquestes cites i és un dels referents de la selecció estatal. Amb ‘La Roja’ ja ha obtingut el subcampionat a la darrera Copa del Món (Tahití 2013) i a la darrera Lliga Europea, la més prestigiosa competició continental a nivell de seleccions, el 2014. En tots dos casos, el seu botxí va ser Rússia. De cara a aquest Mundial, el ‘10’ de la selecció es mostra convençut que Espanya presenta un equip molt fort.

A nivell individual, Gómez va obtenir la temporada passada el premi de ‘Millor Gol de l’any’ i va ser un dels tres nominats al de 'Millor Jugador del Món' d’aquest esport. Espera poder aportar molt a la selecció de cara a la important cita de Portugal.

Espinho serà la localitat que gaudeixi d’aquest gran espectacle. Espanya, no obstant, no s’ha trobat amb un quadre fàcil. A la fase de grups es veurà les cares amb les seleccions de Brasil, Iran i Mèxic, un rival fortíssim consagrat i dos candidats a ser la revelació. La competició dóna el tret de sortida aquest dijous, i la selecció debutarà divendres contra els iranians.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla